MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Om MLS

Vi törs påstå att vi är ledande på personlig service

Broschyr MLSVarmt välkommen till den verkligt personliga Bil- och Däckverkstaden. Det som skiljer oss från andra verkstäder är att vi satsar mer på omtanke för varje enskild individ och därmed skapar personliga relationer med våra kunder. I syfte att förenkla ditt bilägande och ge dig den bästa servicen efter bilköpet, har vi valt att specialisera oss på eftermarknaden.

Sedan 2005 är vi servicepartner till Volkswagen Group Sverige vilket innebär att vi är auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda Volkswagen Transport. Helt naturligt är vi ett fullvärdigt alternativ till bilhandlaren där du köpte bilen. Just kunskapsbredden är något vi ser som en styrka och upplevs som en fördel av våra kunder.

Något vi är mycket stolta över och som bevisar att vårt kundfokus betalar sig är vår utmärkelse i Svenska Volkswagens exklusiva 100-klubb.

Det betyder att vi under en mätperiod haft 100% nöjda kunder. Ett ytterligare bevis på att vi lyckas i vårt personliga bemötande är att vi har så många stamkunder. Atmosfären hos oss är varm, personalens omtanke och engagemang stor och kvaliteten är hög.

Till sist skulle jag vilja nämna några ord om vårt kvalitetsarbete. För oss på MLS Bil & Däck är det en självklarhet att hålla den högsta standarden på det arbete vi utför oavsett om det handlar om däckbyte, en service eller om du bara vill ha hjälp med att få svar på en fråga. Därför arbetar vi dagligen med kvalitetsfrågor och är certifierade enligt ISO9001-2008. Det är ju din säkerhet vi arbetar med, som vi ser det;

Vår kunskap – Din säkerhet

Återigen varmt välkommen och låt oss få äran att bli din personliga Bil- och Däckverkstad!

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00