MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Jobba hos oss

 • Vi söker Däckmontörer!

  MLS är en auktoriserad servicepartner för Audi, Seat, Volkswagen och Skoda som innehar verkstad, skadeverkstad samt däckverkstad. MLS ingår i en av Sveriges största däckkedjor, Däckpartner, samt är en branschgodkänd allbilsverkstad och är etablerade i Mölnlycke, mellan Göteborg och Borås.

  Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Vi söker nu flera däckmontörer till den kommande vårsäsongen 2024.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  Skifte av hjul
  Montering av däck på fälg samt balansering
  Hämtning och lämning av hjul i vårt däckhotell
  Laga punkteringar
  Tvätt av hjul

  Vem är du?
  Vi söker dig som gärna har erfarenhet sedan tidigare som däckmontör, är engagerad, ansvarstagande och gillar att arbeta fysiskt med hela kroppen då det förekommer en del tunga moment. Du behärskar svenska i tal och skrift, har god datavana och tycker det är kul att träffa kunder. Att du har B-körkort är självklart.

  Anställningsform
  Säsongsanställning mellan 11/3–15/4, med möjlighet till förlängning.
  Är du duktig, positiv och visar framfötterna genom ett gott arbete så kan möjligheten finnas att fortsätta jobba även efter högsäsongen.
  Kollektivavtal finns.

  Vi behandlar ansökningar löpande, så sök redan idag!

  Skicka din ansökan via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Fordonstekniker till MLS Bil- Däck & Skadecenter AB i Mölnlycke

  Är du vår nya medarbetare?

  MLS är en auktoriserad verkstad för Audi, Seat, Volkswagen och Skoda samt branschgodkänd allbilsverkstad och är etablerade i Mölnlycke, mellan Göteborg och Borås. Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Då vår organisation växer så söker nu fler fordonstekniker för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov och förstärka vårt team.

  Vem är du?
  Du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder.

  Arbetsuppgifter
  Du kommer att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på våra kundbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

  Kvalifikationer
  Du har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Vana vid felsökning och diagnostisering är meriterande.

  Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse.

  Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag! Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Har du frågor om tjänsten, kontakta Fredrik Källgren 0765-404293

 • Skadetekniker/Bilplåtslagare till MLS Bil- Däck & Skadecenter AB i Mölnlycke

  Vi söker nu fler skadetekniker/bilplåtslagare till vår nybyggda, fräscha skadecenter för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov och förstärka vårt team.

  MLS är auktoriserad och certifierad skadespecialist för märkena VW, Audi, Seat, Skoda samt VW Transport. Vi finns i Mölnlycke, Härryda kommun, som ligger mellan Göteborg och Borås. Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Vem är du?
  Du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Du kommer att ha en stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

  Arbetsuppgifter
  Du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, allt från enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av karosskador, men också diverse plastarbeten. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i aluminium och/eller med glasreparationer är det meriterande.

  Kvalifikationer
  Du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö, då all reparationslitteratur är via datorn

  Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse.

  Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag! Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Har du frågor om tjänsten, kontakta Sackis Tzovas, 0765-404295

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00