MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Vi vill informera att i samband med nyttjande av denna tjänst tar vi ansvar för att följa gällande dataskyddsförordning och ni kan läsa mer om hur vi gör detta i vår integritetespolicy.

Fullserviceanläggning

Som fullserviceanläggning kan vi erbjuda alla tjänster för dig och din bil under ett och samma tak. Vår ambition är att det skall vara enkelt, snabbt och smidigt oavsett behov, må det vara en företagsbil som familjebil, sportbil eller transportbil.

sticker onlineFrågor rörande bilreparation eller tidsbokning av service.

För enkel, snabb och smidig hantering vid frågor rörande bilreparation ellerbokning av service är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i frågeformuläret och sända online.

 

Alternativ transport

Ersättningsbil

När du lämnar in din bil hos oss för service eller reparation ”gäller ej försäkringsskador” kan du hyra en ersättningsbil till en låg kostnad. 399kr/dygn, inklusive självriskreducering och trängselskatt. Drivmedel betalar du själv.

Buss

bubbla

Åk till/från oss med Västtrafik

Fraktvägen 1, 435 33 Mölnlycke

Cykel

Vi har cykel för utlåning

Hämta – Lämna Service

Tala med din servicerådgivare så kan vi hitta en lösning som passar just dig

servicelogos new               skadespecialist 250x68


VAD HÄNDER OM DU INTE DYKER UPP?

MLS bil och däck AB samarbetar med Kontrollerad Bilverkstad, KBV och följer deras riktlinjer gällande uteblivna kundbesök.

Uteblir du från en bokad verkstadstid, har verkstaden rätt att debitera 1 000 kronor.
Skulle du inte hämta ut din bil som avtalat efter en reparation eller service har verkstaden rätt att ta ut en förvaringsavgift. Detta sker efter fem arbetsdagar och att de har sökt dig.

Som kund har du rätt att avbeställa ett pågående arbete, men verkstaden har rätt att ta ut ersättning enligt konsumenttjänstlagen.
Lämna därför alltid dina kontaktuppgifter så att verkstaden kan nå dig om de behöver.

Genom att känna till de regler och överenskommelser som finns behöver varken du eller verkstaden känna någon osäkerhet. Bara genom att välja en verkstad som är ansluten till Kontrollerad Bilverkstad, KBV, har du tagit ett steg i rätt riktning.

Läs gärna mer på: https://kbv.nu/konsument

kalender

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00