MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Seat

MLS Bil & Däck är en auktoriserad bilverkstad som utför originalservice och bilreparationer på din Seat i Göteborg.Vi erbjuder bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice m.m.

Driftsäkerhet, ekonomi, prestanda, miljöpåverkade egenskaper och trafiksäkerhet hos en bil påverkas i stor utsträckning av hur den servas och repareras. Det är av stor betydelse att bilägaren kan lita på företaget som servar och reparerar bilen och att dessa lever upp till sina utsagor samt att de arbetar fackmannamässigt. Som auktoriserad märkesverkstad levererar vi trygghet och att du som kund skall känna dig säker på vägarna.

Vi utför alla förekommande service och reparationsarbeten. Vi utför även garantireparationer oavsett var du köpt bilen. Alla arbeten utförs enligt fabrikantens anvisning och vi använder Seats egna diagnosverktyg och specialverktyg som krävs för att vara certifierade för att hantera just din Seat. Våra mekaniker är även specialutbildade av Seat. Allt detta betyder att du får en giltig stämpel i serviceboken och att vi ger dig en garanti på allt arbete. Som certifierade skadespecialister samarbetar vår skadeverkstad med alla försäkringsbolag samt utför reparationen enligt fabrikantens anvisningar och använder genomgående Seatoriginaldelar.

Vid frågor rörande bilreparation eller bokning av bilservice för din Seat är du välkommen att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller boka din service här online.

  • Vi är en fullvärdig auktoriserad Seatverkstad och utför alla förekommande service- och reparationsarbeten enligt fabrikantens anvisningar
  • Vi är av Seatcertifierade skadespecialister och vår skadeverkstad samarbetar med alla försäkringsbolag
  • Vi utför garantireparationer oavsett var du köpt bilen
  • Vi utför av Seat beslutade återkallningsarbeten och tekniska uppdateringar
  • Vi ger en giltig stämpel i serviceboken
  • Har du serviceavtal som köpts av Seat gäller det även hos oss
  • Du kan betala med Seat kundkort och dela upp din verkstadskostnad på 12 månader
  • Vi är medlem i SFVF 
  • Certifierade enligt ISO 9001-2008

Infoskyltar seat

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00