MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Skadeverkstad

MLS bil & däck är certifierad skadespecialist för märkena VW, Audi, Seat, Skoda samt VW Transport. Som skadeverkstad utför vi skadereparationer på alla bilmärken. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hjälper dig smidigt och enkelt genom hela skadeprocessen.Det innebär att vi får snabba beslut i handläggningen och att du som kund får den bästa service.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att boka en skadebesiktning eller om du vill ha rådgivning angående din skada. 

Skadeanmälan
Gör också skadeanmälan så snabbt som möjligt till ditt försäkringsbolag då det krävs ett godkännande från dem innan vi kan påbörja arbetet.

Ersättningsbil under tiden
Hyrbil ingår endast om du har det skyddet i din försäkring. Vi ordnar med att hyrbilsfirman tar kontakt med dig så att ni kan komma överens om överlämnadet av hyrbilen den dag då du ska lämna in din bil hos oss. Har du inte hyrbil i din försäkring så löser vi ersättningsbil till ett förmånligt pris.

Skadeverkstadens öppettider är 07:00-16:00

Olycka mls


VAD HÄNDER OM DU INTE DYKER UPP?

MLS bil och däck AB samarbetar med Kontrollerad Bilverkstad, KBV och följer deras riktlinjer gällande uteblivna kundbesök.

Uteblir du från en bokad verkstadstid, har verkstaden rätt att debitera 1 000 kronor.
Skulle du inte hämta ut din bil som avtalat efter en reparation eller service har verkstaden rätt att ta ut en förvaringsavgift. Detta sker efter fem arbetsdagar och att de har sökt dig.

Som kund har du rätt att avbeställa ett pågående arbete, men verkstaden har rätt att ta ut ersättning enligt konsumenttjänstlagen.
Lämna därför alltid dina kontaktuppgifter så att verkstaden kan nå dig om de behöver.

Genom att känna till de regler och överenskommelser som finns behöver varken du eller verkstaden känna någon osäkerhet. Bara genom att välja en verkstad som är ansluten till Kontrollerad Bilverkstad, KBV, har du tagit ett steg i rätt riktning.

Läs gärna mer på: https://kbv.nu/konsument

kalender

 

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00