MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

DäckHotell All Inclusive

Checka in dina däck på DäckHotell

Vi löser alla problem med däckbyte och förvaring.hotell1                        

Inte nog med att vi byter dina däck på ett ögonblick – vi hjälper dig också med att förvara dem rätt och under trygga förhållanden.  

Problem med tunga lyft och ont om förvaringsplats? Eller har du helt enkelt inte tid att skifta däck? Checka in dina däck på DäckHotell, vi skiftar däcken åt dig, tvättar, vårdar och förvarar till nästa säsong.dekkpartner logo SE

Vi löser alla problem runt hjulskiftet och förvaringen. Vi skiftar inta bara däcken, utan sörjer också för att förvara dom under riktiga och trygga förhållanden.

Vi rengör både däck och fälg innan vi lägger in dom på vårt hotell. Kontroll av däck och fälg ingår i servicen på vårt DäckHotell.

Förvaringstidens längd

Förvaringstiden för däck inlämnade före den 31 Juni upphör den 31 december och, för Däck inlämnade före den 31 december, den 31 juni. (En säsong innebär att vi förvarar dina vinterdäck tills det är dags att byta till sommardäck eller tvärtom, det vill säga förvaring i ca 4-7 månader. Är Kunden konsument och har kunden inte avhämtat Däcken innan Förvaringstidens utgång gäller beträffande MLS bil och däck AB rätt att försälja de förvarade däcken bestämmelserna i lagen om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har avhämtats. (SFS 1985:982) Är Kunden näringsidkare och har Däcken inte avhämtats innan Förvaringstidens utgång tillfaller Däcken MLS bil och däck AB 3 månader efter Förvaringstidens utgång.

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00