MLS Bil Däck & Skadecenter

MLS bil dack skadecenter logo

Jobba hos oss

 • Ekonomiansvarig till MLS Bil- Däck & Skadecenter AB i Mölnlycke

  Om Företaget

  MLS är en auktoriserad verkstad för Audi, Seat, Volkswagen och Skoda samt branschgodkänd allbilsverkstad och är etablerade i Mölnlycke, mellan Göteborg och Borås.
  Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Då vår organisation växer så söker vi nu en ekonomiansvarig för att på bästa sätt stötta fortsatt tillväxt och förstärka vårt team.

  Om tjänsten

  Som ansvarig för ekonomiavdelningen kommer du ha ett nära samarbete med dina medarbetare på hela företaget men framför allt företagsledning, revisorer och andra myndigheter.  

  Din roll som ekonomiansvarig innebär självständigt ansvar för att leda, utveckla och förbättra ekonomifunktionens samtliga rutiner och processer. Det är en varierad tjänst som utvecklas i takt med att bolaget växer. En spännande möjlighet för dig och din framtida utveckling!

  Arbetsuppgifter

  I dagsläget ingår även löneadministration under rollen som ekonomiansvarig på MLS Bil & Däck samt  

  Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Leverantör och kundreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Skattefrågor
  • Myndighetsrapportering
  • Budget
  • HR- och personalfrågor
  • Utveckling av ekonomifunktionens rutiner och processer

  Vi söker dig som

  • Har en högskoleutbildning inom ekonomi
  • Har minst två års arbetslivserfarenhet inom bokföring, gärna redovisningskonsult eller liknande
  • Uppvisar en vilja och intresse för att utveckla ekonomifunktionen

  Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • Arbetslivserfarenhet från bilbranschen
  • Goda kunskaper i Fortnox & Microsoft Office Excel
  • Finns intresse för bilar är inte detta någon nackdel

  Som person är du:

  • Resultatinriktad
  • Uthållig
  • Ansvarstagande
  • Strukturerad
 • Fordonstekniker till MLS Bil- Däck & Skadecenter AB i Mölnlycke

  Är du vår nya medarbetare?

  MLS är en auktoriserad verkstad för Audi, Seat, Volkswagen och Skoda samt branschgodkänd allbilsverkstad och är etablerade i Mölnlycke, mellan Göteborg och Borås. Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Då vår organisation växer så söker nu fler fordonstekniker för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov och förstärka vårt team.

  Vem är du?

  Du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder.

  Arbetsuppgifter

  Du kommer att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på våra kundbilar. I tjänsten ingår även viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

  Kvalifikationer

  Du har en fordonsteknisk utbildning med minst gymnasial utbildning, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö. Vana vid felsökning och diagnostisering är meriterande.

  Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse.

  Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag! Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Har du frågor om tjänsten, kontakta Fredrik Källgren 0765-404293

 • Skadetekniker/Bilplåtslagare till MLS Bil- Däck & Skadecenter AB i Mölnlycke

  Vi söker nu fler skadetekniker/bilplåtslagare till vår nybyggda, fräscha skadecenter för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov och förstärka vårt team.

  MLS är auktoriserad och certifierad skadespecialist för märkena VW, Audi, Seat, Skoda samt VW Transport. Vi finns i Mölnlycke, Härryda kommun, som ligger mellan Göteborg och Borås. Här bor cirka 38 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Det finns i dag drygt 4000 företag och många fler vill driva företag här, med sitt attraktiva läge – tio minuter från Göteborg med närhet till järnväg, hamn, Göteborg- Landvetter Airport och riksväg 40 som löper genom kommunen samt väldigt goda busskommunikationer.

  Vem är du?

  Du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Du kommer att ha en stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

  Arbetsuppgifter

  Du behärskar alla förekommande uppgifter inom bilplåtslageri, allt från enkla reparationer till stora strukturskador och måttriktning av karosskador, men också diverse plastarbeten. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i aluminium och/eller med glasreparationer är det meriterande.

  Kvalifikationer

  Du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå, minst 2 års yrkeserfarenhet, B-körkort och ett stort intresse för bilbranschen precis som vi har. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara van att arbeta i IT miljö, då all reparationslitteratur är via datorn

  Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse.

  Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag! Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Har du frågor om tjänsten, kontakta Sackis Tzovas, 0765-404295

Kontakta oss

031-338 39 60
info@mls.se

FB f Logo white 29

Adress

MLS Bil & Däck
Fraktvägen 1
435 33 Mölnlycke

Öppettider

Kundmottagning
Mån - Fre 06:45 - 17:00

Verkstad, Däck samt Skadecenter
Mån - Fre 07:00 - 16:00